In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Station Oost -

Daalseweg 17, Nijmegen
Internationaal
Station Oost. Aan de rand van het centrum in de wijk Nijmegen-Oost ligt café-restaurant Station Oost. Het café op de begane grond is een prima plek voor lunch en borrel. Op de eesrte verdieping is het restaurant waar je terecht kunt voor een intiem diner met twee, maar ook met een groter gezelschap.
Sfeer & interieur. Mediterraan vermengt met art-deco.
Keuken & kaart. De kaart biedt gerechten uit alle windstreken. Er is een uitgebreide keuze die vier keer per jaar wordt aangepast aan de seizoenen. Zowel voor de kleine beurs als voor de uitgebreide tafelaars staan er heerlijke gerechten op de kaart.
Recensies. Mariet, 13 februari 2008 Cijfer: 8.0
Eten / wijn 8
Bediening 8
Ambiance 7
Prijs/kwaliteit 8
Totaal / gem. 8

Op 20 januari '08 heerlijk gegeten bij Station Oost: een 4-gangen verrassingsmenu. Absolute aanrader! Mooi opgediend (het oog wil ook wat) heerlijk van smaak, vlotte bediening. Prima kwaliteit /prijsverhouding. Voor herhaling vatbaar.

(www.eet.nu/nijmegen_stationoost)
Telefoon: 024-3603303
Website: http://www.stationoost.nl

Station Oost, Daalseweg 17, Nijmegen
Dagelijks vanaf 18.00 uur