In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Proeflokaal de Lindeboom -

Eibergen, Hagen 28, Gelderland
Spaans / Tapas
Proeflokaal de Lindeboom. Preoflokaal de Lindeboom is een gezellig tapas restaurant. Binnen is het goed toeven maar ook op het terras kunt u zich heerlijk vermaken.
Sfeer & interieur. Binnen straalt de Lindeboom de sfeer uit van een gezellig bruin cafe in huiskamersfeer. Er staan enorm veel boeken die u desgewenst ook kunt lenen. De eigenaar zingt 's avonds romantische lovesongs voor u aan tafel.
Keuken & kaart. Er is een lunchkaart met diverse gerechten. Op de tapaskaart staan diverse tapasgerechten maar u kunt zich ook laten verrassen et een proeverij, op deze manier krijgt u allerlei heerlijkheden te proeven
Telefoon: 0545-474749
Website: http://www.delindeboomproeflokaal.nl

Proeflokaal de Lindeboom, Eibergen, Hagen 28, Gelderland
dagelijks vanaf 12.00 uur