In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Nieuw Oost -

Daalseweg 15, Nijmegen
internationaal
Nieuw Oost. Restaurant Nieuw Oost staat voor een heerlijk avondje proeven en beleven! Nabij het centrum van Nijmegen, middenin de gezellige wijk Nijmegen Oost kan men dit gezellige, historische pand vinden. In de keuken verzorgt een team topkoks dagelijks voor een verrassende, uitdagende, maar vooral verse lunch en diner.

De producten zijn veelal streekgebonden, zelfgemaakt en met passie bereid. En dat proef je! Heeft u speciale wensen? Laat het de keuken weten, Nieuw Oost past zich graag voor u aan. Ook het team in de bediening zet graag een stapje extra voor u en adviseert u graag bij een avondje proeven en beleven aan de Daalseweg!

Nieuw Oost verwelkomt u voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een verfrissende lunch of een verrassend diner, dagelijks vanaf 11:00uur. Maandag gesloten.
Geschiedenis. In dit historische pand, gelegen aan de Daalseweg in de populaire wijk Nijmegen Oost, waren vroeger de legendarische cafes de buizerd en Station Oost gevestigd. Tegenwoordig woont Nieuw Oost proeven en beleven in dit sfeervolle gebouw.
Sfeer & interieur. Warm, mediterraans, huiselijk, gezellig.
Keuken & kaart. Onze koks verrassen u graag om de 2 a 3 weken met een seizoensgebonden menukaart. Daar waar mogelijk, komen deze producten dan ook bij u uit de buurt! Heerlijk en eerlijk koken, dat geniet bij Nieuw Oost de voorkeur.
Telefoon: 0243603303
Website: http://www.nieuwoost.nl

Nieuw Oost, Daalseweg 15, Nijmegen
dagelijks vanaf 11:00 - 0:00, maandag gesloten