In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Witte Holevoet -

Holevoetplein 282, Amersfoort
Frans met internationale invloeden
De Witte Holevoet. Sfeervol dineren in een oase van rust. In dit gezellige restaurant met open haard ervaart u hoe perfecte smaak en sfeer hand in hand gaan. De ambiance, de uitgebreide à la carte kaart met veel seizoensspecialiteiten, de begeleidende wijnen en de vriendelijke persoonlijke service, staan garant voor een gastvrij onthaal. Al de gerechten worden met eerlijke dagverse producten bereid. Deze zijn vaak biologisch van aard en komen van streekgebonden leveranciers. In het voorjaar en in de zomer kan je hier op het sfeervol overdekt en verwarmd terras genieten van een lunch of diner.
Geschiedenis. In 1800 was herberg Den Holevoet de stopplaats voor de diligence tussen Arnhem en Utrecht. De paarden werden er verzorgd evenals de inwendige mens.
Sfeer & interieur. Modern klassiek met een schitterende Wintertuin en prachtig overdekt terras.
Keuken & kaart. De kaart wisseld elk seizoen en er zijn dagelijks wisselende menu's. Uitgebreide vegetarische menu's met onder andere biologische groenten.
Telefoon: 033-2779111
Website: http://www.witteholevoet.nl

De Witte Holevoet, Holevoetplein 282, Amersfoort
dagelijks