In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Rockcafe Backstage -

Bloemerstraat 131, Nijmegen
Hard Rock
Rockcafe Backstage. Al bijna 20 jaar (dec.) een begrip in Nijmegen voor de Rock/Metal liefhebber. Regelmatig live optredens. Dartteams, flipperkast en div. bieren op tap (o.a Hoegaarden en Hertog Jan) en fles. Flesje Dommelsch € 1,60 !!!
Sfeer & interieur. Donker, gezellig, knus, grote schilderijwand met allerlei bekende afbeeldingen uit de Metal (o.a Eddie van Iron Maiden, de spiegel van Dream Theater etc.)
Geschiedenis. Geopend op 13 december 1991. Op 10 dec. 2011 vieren we het 20 jarig jubileum met o.a de metalcoverband Tributör.
Recensies. Waar iedereen welkom is, gezelligheid en muziek centraal staan en waar vrouwen met een gerust hart aan de bar kunnen zitten zonder lastiggevallen te worden.
Telefoon: 0610190381
Website: http://www.rockcafebackstage.nl

Rockcafe Backstage, Bloemerstraat 131, Nijmegen
20.00 - 02.00 Za 15.00 - 03.30 uur